Eliisa Niemi-Peltola, matkapsykologi


Psykologi (PsM) ja yrittäjä
Ethän epäröi ottaa yhteyttä mahdollisten yhteistyöprojektien tms. tiimoilta! 
Hei, olen Eliisa. Olen psykologi ja minulla on psykologipalveluita tuottava yritys, joka on toiminut vuodesta 2013. Olen lukenut myös matkailualaa.

Haastavassakin asiakastyössä yli 10 vuotta toimineena voin sanoa, että olen helposti lähestyttävä ja ystävällinen persoona. Olen myös luova ja innovatiivinen. Nautin siitä, kun asioita ei tehdä aina niin perinteisellä strategialla tai lähestymistavalla. Jos pitäisi valita, muutos vai rutiini, niin ehdottomasti muutos. Se on eteenpäin viemä voima. 

Muutos kuvastaa myös matkaa, ja matka on aina muutos itsessä ja tutkimusmatka itseen.

Tämä sivu on käyntikorttini. Kirjoitan tänne myös blogia. Blogissani en vain välitä lukijoille maailmalla koettuja kokemuksiani. Pohdin mm. psykologisia, sosiaalisia ja tunneperäisiä tekijöitä matkailussa. Lisäksi tuotan mielelläni erilaista matkailuun liittyvää sisältöä eri jakelukanaville.

Matkailuala on kasvava ja vaativa palveluala, jossa toimivat erilaiset ihmiset, muuttuvissa ja vaihtelevissa tilanteissa ja olosuhteissa. Minua kiinnostaa asiakaskokemus osana laajempaa palvelumuotoilua. Olen mielelläni mukana suunnittelemassa, kehittämässä ja tuotteistamassa erilaisia matkailualan palveluja eri asiakassegmenteille. Uskon, että Suomessa tarvitsemme monipuolista asiantuntemusta matkailualalla. Alalla on tärkeää panostaa siihen, että koko palveluketju on toimivaa - matkan varaamisesta asiakkaan odotuksia ylittäviin asiakaspalvelutilanteisiin - niin että hänelle jää positiivinen asiakaskokemus. Matkailun liiketoiminnassa kokijanäkökulma on yksi keskeinen aihe.